Коньячне виробництво виникло понад 300 років тому в місті Коньяк (Франція).
Коньяк напій, якщо так можна висловитися, неспішний. Його прийнято зігрівати, тримаючи в руці, неквапливо, маленькими ковтками попивати за дружньою бесідою чи під час романтичного побачення.
Насолоджуйтесь ароматом з відтінками ванілі і м’яким гармонійним смаком.
Коньяк
50 мл |
100мл |
Єм. (л.) |
Пл. |
|
Коньяк Шабо**** |
750 |
1500 |
0,5 |
7500 |
Коньяк Шабо*** |
700 |
1400 |
0,5 |
7000 |
50 мл |
100мл |
Єм.(л,) |
Пл. |
|
Коньяк Коктебель *** |
900 |
1800 |
0,5 |
9000 |
Коньяк «Грінвіч» *** |
800 |
1600 |
0,5 |
8000 |
Коньяк «Грінвіч» Золотий резерв |
1200 |
2400 |
0,5 |
12000 |
Коньяк «Бучач»Потоцький» |
800 |
1600 |
0,5 |
8000 |
Коньяк «Бучач»Абданк» |
1000 |
2000 |
0,5 |
10000 |
Ренуаж **** |
1200 |
2400 |
0,5 |
12000 |
Ренуаж ***** |
1300 |
2600 |
0,5 |
13000 |
50 мл |
100мл |
Єм. (л.) |
Пл. |
|
Закарпатський |
1100 |
2200 |
0.5 |
11000 |
Арарат |
1500 |
3000 |
0.5 |
15000 |
Тиса |
2000 |
4000 |
0.5 |
20000 |
Карпати |
2000 |
4000 |
0.5 |
20000 |
Ужгород |
2800 |
5600 |
0.5 |
28000 |
Метакса 5* |
1200 |
2400 |
0.5 |
12000 |
Армянський 3* |
1800 |
3600 |
0.5 |
18000 |