Закуски і холодні страви здавна готують в Україні.
Пропонуємо Вам широкий асортимент для вибору страви до смаку.
Холодні закуски
Гр. |
||
Асорті овочеве (огірок, помідор, перець болгарський, зелень) |
350 |
|
Асорті м’ясне (ковбаса рублена, московська, шпондер, шинка, рулет курячий) |
350 |
|
«Посмішка тещі» (язик з хроном) |
100/25 |
|
Оселедець з цибулею |
100/30 |
|
Огірки квашені |
100 |
|
Печериці мариновані |
100/20 |
|
Маслини/ оливки |
60 |
|
Сир твердий |
100 |
|
Масло вершкове |
60 |
|
Помідори під снігом (помідори, сир твердий) |
170 |
|
Яйця з хроном |
50/20/10 |
|
Асорті «Національне» (свіже сало, часник) |
100/20 |
|
Закуска особлива під могорич (сало, огірок маринований, часник) |
100/100/20 |
|
Баклажани з кор. морквою |
80 |
|
Асорті з бочки |
300 |
|
Закуска з оселедцем |
100/50/50 |
|
“Тюльпан”(фаршировані помідори, яйце, домашній сир) |
150/30 |
|
Асорті рибне (горбуша, осетрина, креветки) |
150/10 |
|