Холодні закуски

 

 

 

Закуски і холодні страви здавна готують в Україні.
Пропонуємо  Вам широкий асортимент для вибору страви до смаку.

 

 

   
   

 

Холодні закуски

 

Гр.

 
 Асорті овочеве (огірок, помідор, перець болгарський, зелень)

350

 

 Асорті м’ясне (ковбаса рублена, московська, шпондер,  шинка, рулет  курячий)

350

 

 «Посмішка тещі» (язик з хроном)

100/25

 

 Оселедець з цибулею

100/30

 

 Огірки квашені

100

 

 Печериці мариновані

100/20

 

 Маслини/ оливки

60

 

 Сир твердий

100

 

 Масло вершкове

60

 

 Помідори під снігом (помідори, сир твердий)

170

 

 Яйця з хроном

50/20/10

 

 Асорті «Національне» (свіже сало, часник)

100/20

 

 Закуска особлива під могорич (сало, огірок маринований, часник)

100/100/20

 

 Баклажани з кор. морквою

80

 

 Асорті з бочки

300

 

 Закуска з оселедцем

100/50/50

 

 “Тюльпан”(фаршировані помідори, яйце, домашній сир)

150/30

 

 Асорті рибне (горбуша, осетрина, креветки)

150/10

 

 

Коментарів поки нема.

Залишити коментар

Повідомлення

Доведіть, що Ви не робот, дайте відповідь: